053 - 483 63 55

Horeca, banqueting & catering

The Gallery beschikt over een prachtig Restaurant en Grand Café. "Chef Catering" regelt de horeca, banqueting en de catering in The Gallery. Zowel het restaurant als het Grand Café zijn modern en luxe ingericht. Daarnaast zorgt de service en de kwaliteit van Chef Catering ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Business borrels, uitstekende banqueting en/of catering op maat, take away, zelfbediende of bediende lunches en take away en zelfbediende of geheel verzorgde diners of buffetten. Er is echt van alles mogelijk, voor uw dagelijks brood of om uw bijeenkomst of vergadering tot een groot succes te maken!

Chef Catering

Een goede combinatie van gastgerichtheid gecombineerd met snelle service en een goede kwaliteit! Het motto van Chef Catering is "Grenzeloos gastvrij, verrassend culinair en voor elke (studenten)beurs een passend assortiment".

Lunch

Wij garanderen goede kwalitatieve lunches, die aangepast kunnen worden aan uw wensen. We kunnen zowel een simpel broodje als een complete (luxe) lunch verzorgen. Vers, ambachtelijk, en altijd met de grootste zorg voor u bereid. Indien gewenst kunnen we het ook op de door u aangegeven inpandige locatie of indien gewenst op elke externe locatie bezorgen.

Diner

Na een dag hard werken wilt u graag de dag in stijl afsluiten. Samen met klanten, werknemers of andere gasten kunt u ons restaurant bezoeken voor een simpele maaltijd tot een luxe diner. Ons menu bevat een gevarieerde keuze aan gerechten. We zijn open tot 20.00 uur (van maandag t/m donderdag), en tot 18.00 uur op vrijdag. Het is, op reservering, ook mogelijk om in het weekend gebruik te maken van het Restaurant of Grand Café.

Banqueting en catering

Wij hebben de ervaring en expertise om uw business-event, diner of borrel tot een groot succes te maken. Op iedere gewenste locatie, flexibel, vertrouwd, tailormade en altijd met de grootste aandacht verzorgd.

Vers en veilig

Onze ingrediënten zijn altijd dagvers en met de juiste zorg bereidt. Onze catering staat onder keurinstoezicht van Bureau Houwers en de Nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit. De voedsel- en drankenbereidingen, de voedselconservaties en de (sociale) hygiëne van Chef Catering worden dan ook met regelmaat en onaangekondigd geïnspecteerd door deze externe keuringsdiensten. Chef Catering bezit dan ook, vol trots, het certificaat "voedselveilig".

Biologisch en MVO

Wij kiezen steeds vaker voor biologische ingrediënten. Dit past bij ons als een maatschappelijk betrokken en verantwoord ondernemende cateraar. Maar past ook bij u, onze gewaardeerde gast. Zo zijn wij actief bezig met 'foodwaste', zo zijn we bijna klaar met afvalscheiding, vragen we de leveranciers mee te denken over zo min mogelijk milieu belastende verpakkingen en we halen het vlees voor onze hamburgers bij de regionale boer, Gerrit (Gaît) Wafelaar met echte Hollandse Lakenvelder koeien'. Als organisatie werken we er elke dag heel hard aan om voor onze gasten en voor onze medewerkers een creatief, uitdagende en goed presterende catering organisatie te zijn. Kijk ook eens op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/galleryenschede/

Wij heten u van harte welkom en een aangenaam verblijf in The Gallery.