053 - 483 63 55

Catering/horeca

The Gallery beschikt over een prachtig restaurant en Grand Café. "Chef Horeca en Catering" regelt de catering hier. Zowel het restaurant als het Grand Café zijn modern en luxe ingericht. Daarnaast zorgt de service en kwaliteit van Chef Catering ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Business borrels, uitstekende catering, lunches of diners. Er is van alles mogelijk om uw bijeenkomst of vergadering tot een groot succes te maken!

Chef Horeca en Catering

Een goede combinatie van gastvrijheid en kwaliteit!

Lunch

Wij garanderen goede kwalitatieve lunches, die aangepast kunnen worden aan uw wensen. We kunnen zowel een simpel broodje als een complete (luxe) lunch verzorgen. Vers, ambachtelijk, en altijd met de grootste zorg voor u bereid. Indien gewenst kunnen we het ook op de door u aangegeven locatie bezorgen.

Diner

Na een dag hard werken wil u graag de dag in stijl afsluiten. Samen met klanten, werknemers of andere gasten kunt u ons restaurant bezoeken voor een simpele maaltijd tot een luxe diner. Ons menu bevat een gevarieerde keuze aan gerechten. We zijn open tot 20.00 uur (van maandag t/m donderdag), en tot 18.00 uur op vrijdag. Het is, op reservering, ook mogelijk om in het weekend gebruik te maken van het restaurant of Grand Café.

Banqueting

Wij hebben de ervaring en expertise om uw business-event, diner/borrel tot een groot succes te maken. Op iedere gewenste locatie, altijd verzorgd met de grootste aandacht.

Vers en veilig

Onze ingrediënten zijn altijd vers. We worden regelmatig geinspecteerd en kunnen daardoor veilig voedsel leveren.

Biologisch en MVO

Wij kiezen steeds vaker voor biologische ingredienten. Dit past bij ons als maatschappelijk verantwoorde ondernemers.