053 - 483 63 55

Vergader- en presentatieruimtes

Persoonlijk contact met uw (potentiële) klanten en partners is de sleutel voor succes. Net als de sfeer en de uitstraling van de locatie waar u uw vergaderingen, meetings of evenementen plant. De eerste indruk is meestal doorslaggevend.

BTC-Twente biedt u in het gebouw The Gallery perfecte ruimten voor bijeenkomsten van elke aard in een dynamische omgeving. Van serieuze besprekingen, congressen en workshops tot en met een informeel samenzijn, een borrel of een buffet/diner.

The Gallery

In The Gallery zijn vier vergaderzalen aanwezig, waarvan de grootste, Erlenmeyer, ruimte biedt aan groepen tot 120 personen. Tevens is het mogelijk deze zaal te combineren met de vijzel en de membraan, waardoor dit een capaciteit biedt aan groepen tot 150 personen. In alle zalen kunt u gebruik maken van een flip-over, een beamer, een scherm en internet. Ook kan er in het Grand Café en in de Erlenmeyer gebruik worden gemaakt van een draadloze handheld of headset microfoon. The Gallery beschikt daarnaast over een prachtig restaurant en een Grand Café die eveneens gebruikt kunnen worden bij evenementen en/of vergaderingen.

Vergaderruimtes voor onze huurders

In het Capitool is één vergaderzaal aanwezig. Deze ruimte is alleen beschikbaar voor huurders in dit pand. In de HTF zijn twee vergaderzalen aanwezig, deze zijn eveneens alleen beschikbaar voor huurders in dit pand. Als huurder in één van onze gebouwen, kunt u uiteraard ook gebruik maken van de vergaderruimtes in The Gallery. U kunt als huurder van BTC-Twente 5 uur per maand gratis gebruik maken van de Vijzel of Membraan in The Gallery.

Mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze vergaderzalen? In onze vergaderfaciliteiten folder vindt u alle informatie over o.a. opstellingen en maximale capaciteit van onze zalen. Tevens vindt u hier een overzicht van de tarieven. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het plaatsen van een reservering.

Annuleringen

Onze annuleringsregeling vindt u hier.