053 - 483 63 55

Tpoint

In het opmerkelijke TPoint-gebouw is ruimte voor vernieuwende ondernemers die een kantooromgeving wensen die net een beetje anders is. Tpoint heeft bijzondere vormen en is gebouwd met diverse materialen.

Full service

Het BTC-concept ondersteunt de kracht van dit gebouw. Ondernemers die zich hier vestigen, kunnen gebruik maken van het volledige dienstenpakket van BTC-Twente. Van telefoonbeantwoording tot en met vergaderzalen en cateringfaciliteiten. En alles daar tussenin. Waardoor ook zij profiteren van de ontzorging die BTC-Twente biedt.

Een bijzonder gebouw

En dan wordt de architectuur nog meer een teken. Het spel van vormen en materialen laat zien dat alles kan. Zelfs het ondenkbare, soms zelfs het onlogische. Als maar de juiste verbinding wordt gelegd.

Gevestigde bedrijven

Fotogalerij

Tarieven

Tpoint is een kleinschalig gebouw bestaande uit een begane grond en één verdieping. U kunt hier kantoorruimtes vanaf 20m² huren.

Huurtarieven gebaseerd op netto m² (NVO)

U heeft hier al een kantoor van netto 20 m², geschikt voor 2/3 personen, voor € 427,33 all-in per maand exclusief schoonmaak van uw eigen ruimte. Inclusief schoonmaak van uw eigen ruimte bedraagt de huurprijs per maand € 469,17. Deze prijs is gebaseerd op het netto vloeroppervlak en inclusief:

Daarnaast kunt u gebruik maken van het uitgebreide facultatieve dienstenpakket van BTC-Twente.

Startersregeling

BTC-Twente biedt startende bedrijven in het Tpoint de mogelijkheid om tegen een zeer scherp huurtarief kantoorruimte te betrekken. Gedurende maximaal drie jaar krijgen starters een flinke korting op de huur en servicekosten. Bekijk voor meer informatie en de voorwaarden onze startersregeling.

Huurcondities

Neem voor vragen over de mogelijkheden en beschikbare ruimte contact met ons op.