053 - 483 63 55

Een uniek verhuurconcept

BTC-Twente biedt op basis van een uniek verhuurconcept kantoor-, laboratorium-, productieruimtes en cleanrooms op vier verschillende locaties op het Kennispark in Enschede. De kracht van dit unieke verhuurconcept zit in de volgende punten:

Onze locaties

The Gallery

Hightech, innovatief ondernemerschap

Kantoren, bedrijfsruimte en laboratoria voor hightech, innovatie, kennisvalorisatie en innovatief ondernemerschap. Het gebouw beschikt over een receptie, parkeergarage en een prachtig restaurant en Grand Café.

Capitool 50

Groeien in een zakelijke omgeving

Voor bedrijven die willen groeien in een zakelijke omgeving. Verhuur van een hele of halve verdieping of alleen een kantoorruimte. Indeling en inrichting af te stemmen naar huisstijl en behoeften. Wij realiseren het en richten het in met alle door u gewenste faciliteiten.

High Tech Factory

Doorgroeien in micro- en nanotechnologie

Om bedrijven in microsystemen en nanotechnologie in staat te stellen door te groeien. Met hoogwaardige cleanrooms, laboratoria en kantoren. Kennis, expertise en voorzieningen zijn hier aanwezig, in perfecte samenwerking en open toegankelijk.

Tpoint

Kleinschalig en onder architectuur gebouwd

Voor vernieuwende ondernemers; een kantooromgeving die net een beetje anders is. Tpoint heeft bijzondere vormen en is gebouwd met diverse materialen.