053 - 483 63 55

Dienstverlening

U wilt uw product of dienst verkopen en/of verder ontwikkelen. En dus relevante netwerken vormen en grenzen verleggen. Dát is uw passie en uw kracht. Ons dienstenpakket verlost u van veel administratieve en verstorende rompslomp.

We voorzien onder meer in telefoonbeantwoording, post- en frankeerservice, horeca- en vergaderfaciliteiten en financiële en/of secretariële ondersteuning. Zodat u kunt focussen op ondernemerschap. Uiteraard bepaalt u zelf wat u afneemt. Ook hierin zijn we flexibel.

Business incubator

Als startup moet u in één keer veel keuzes maken. BTC-Twente is hierin voor u een ervaren sparringpartner. Wij kennen uw vragen. Uw twijfels eveneens. Onze expertise stelt ons in staat om met u mee te denken. En dan bezorgen we u graag een ingang bij het voor u relevante netwerk. U onderneemt – wij doen de rest.

Facultatieve diensten

Als innoverende ondernemer wilt zich graag focussen op de uitdagingen die technologie en markt met zich meebrengen. En naar mate u groeit, groeit ook de administratieve druk op uw organisatie. Hiervoor biedt BTC-Twente een flexibel dienstenpakket.

Horeca

Restaurant & Grand Café The Gallery is dé plek waar u en uw gasten kunnen onthaasten. Lunchen op het gezellige terras, dineren in het mooie restaurant of borrelen in het Grand Café, maken uw bezoek tot een ware beleving.

Vergaderruimtes

The Gallery heeft perfecte faciliteiten voor bijeenkomsten van elke aard in een dynamische omgeving. Van serieuze besprekingen, congressen en workshops tot en met een informeel samenzijn, een borrel of een buffet/diner.