053 - 483 63 55

Facultatief dienstenpakket

Als innoverende ondernemer wilt u zich graag focussen op de uitdagingen die technologie en markt met zich meebrengen. En naarmate u groeit, groeit ook de administratieve druk op uw organisatie. Hiervoor biedt BTC-Twente een flexibel dienstenpakket:

  • Professionele telefoonbeantwoording met berichtenservice
  • Secretariële ondersteuning voor een paar uur per week of een langere periode
  • Financieel administratieve ondersteuning; éénmalig of periodiek
  • Frankeren en verzenden van uw post
  • Gebruik van een multifunctional voor het maken van kopieën, scannen naar email en USB én waarmee u kunt printen vanaf uw werkplek.
  • (Technische) ondersteuning van onze huismeester, bijvoorbeeld bij verhuizingen etc.

Telefoonbeantwoording-/telefonistenservice

Uw gesprek wordt tijdens uw afwezigheid en bij telefonisch bezet opgenomen door onze telefoniste met vermelding van uw eigen bedrijfsnaam. De gegevens van het telefoongesprek (naam, boodschap en telefoonnummer) worden genoteerd en per email via onze berichtenservice aan u verstuurd.

BTC-Twente maakt gebruik van hosted telefonie via de cloud, in samenwerking met 24Connect. 24Connect heeft Managed Voice oplossingen voor elke organisatie. Hierdoor profiteert u van perfecte telefonische bereikbaarheid en lage gesprekskosten.

Secretariaatsdiensten

Voor uw correspondentie, tekstverwerking, mailingen e.d. kunt u een beroep doen op onze secretariaatsservice. Daarmee bespaart u de hoge kosten van een secretaresse via bijvoorbeeld een uitzendbureau.

Financiële administratie

Uw financiële administratie kunt u aan BTC-Twente uitbesteden. Van grootboekadministratie, salarisadministratie en belastingaangiftes tot periodieke financiële rapportages en concept-jaarrekeningen kunnen wij voor u verzorgen.

Post-/frankeerservice

BTC-Twente verzorgt voor alle gebouwen onder haar beheer het halen en brengen van uw post van en naar het postkantoor, onder voorwaarde dat u het aangereikte postbusnummer hanteert. Deze service is bij de huurprijs inbegrepen. Tegen een aanvullend tarief kunnen wij uw dagelijkse post frankeren. Ook aangetekende stukken kunnen wij voor u verzorgen.

Kopiëren/printen/scannen

In The Gallery en in het Capitool is een multifunctional beschikbaar. Deze multifunctional heeft diverse mogelijkheden (o.a. sorteerder, automatische documenteninvoer, verkleinen, vergroten, dubbelzijdig, nieten en perforeren). Ook is afdrukken op A3 papier, adresetiketten of op overheadsheets mogelijk. Indien u een internetabonnement via Root heeft, is het tevens mogelijk rechtstreeks printopdrachten vanaf uw werkplek naar de multifunctional te sturen. Daarnaast kunt u gebruik maken van scan to email of scannen naar een USB stick.