053 - 483 63 55

U onderneemt, wij ontzorgen

BTC-Twente: flexibele kantoorruimtes en hoogwaardige services

In de ruim dertig jaar van ons bestaan hebben meer dan 700 bedrijven kennis gemaakt met ons unieke verhuurconcept: de unieke combinatie van flexibele bedrijfshuisvesting en hoogwaardige facilitaire dienstverlening op basis van een all-in concept; veel van de noodzakelijke services zijn bij de huurprijs inbegrepen. Met daarnaast een extra plus door gedegen ondersteuning in de vorm van coaching, training en advies. Onze kerncompetentie is daarbij ontzorgen.

Als ondernemer, startend of gevorderd, draait alles om uw product, dienst of idee. Daarvoor bent u op zoek naar markten en klanten. Soms ook meer strategische allianties. Dus blijft u ontwikkelen en fijnslijpen. Het BTC-concept stelt u in staat om daarop volledig toe te leggen.

All inclusive huurprijzen

Veel van de noodzakelijke services zijn bij de huurprijs inbegrepen. Zoals energie, receptie, postverzorging, afvalverwerking, parkeergelegenheid, de dienstverlening door de huismeester en de ozb-belasting. All-in, u heeft er geen omkijken naar. Dat is alvast prettig geregeld.

Aanvullende facilitaire dienstverlening

Naar eigen wens kunt u bovendien gebruik maken van onze aanvullende facilitaire diensten:

  • Telefoonbeantwoording/telecommunicatievoorzieningen
  • Post – en frankeerservice
  • Personele diensten (financiële administratie/secretariële ondersteuning)
  • Vergaderfaciliteiten en – arrangementen
  • Print – en kopieerservice
  • Deelname aan netwerkbijeenkomsten
  • Mogelijkheid tot ondersteuning (coaching, training en advies)

Kwaliteit op meerdere locaties

De kwaliteit van ons concept is tot een begrip geworden. Het verklaart waarom we dit op verschillende locaties aanbieden. En meer dan dat: we hebben het op tal van plaatsen, in binnen – en buitenland, toegelicht. Ons concept heeft zich immers bewezen. En bewijst zich elke dag opnieuw. Dat onderstreept dat we veel meer zijn dan een bedrijfsverzamelgebouw.