053 - 483 63 55

Capitool 50 Bedrijfsverzamelgebouw

De kantoorruimtes in het bedrijfsverzamelgebouw zijn bedoeld voor bedrijven die willen groeien in een zakelijke omgeving. Verhuur vindt hier plaats per hele of halve verdieping of alleen een kantoorruimte. Met alles erop en eraan en volop gelegenheid om de indeling af te stemmen op wat u voor ogen staat. Wij realiseren het en richten het in met alle door u gewenste faciliteiten.

Alle faciliteiten beschikbaar

Uiteraard ondersteunt het BTC-concept de kracht van dit gebouw. Ondernemers die zich hier vestigen, kunnen gebruik maken van het volledige dienstenpakket van BTC-Twente. Van telefoonbeantwoording tot en met vergaderzalen en cateringfaciliteiten. En alles daar tussenin. Waardoor ook zij profiteren van de ontzorging die BTC-Twente biedt.

Gevestigde bedrijven

Fotogalerij

Tarieven

Capitool 50 bestaat uit een begane grond en drie verdiepingen. De derde en vierde verdieping zijn ingericht voor verhuur per verdieping. Op de begane grond en de eerste verdieping zijn kantoorruimtes met verschillende afmetingen te huur.

Huurtarieven gebaseerd op netto m² (NVO)

U heeft hier al een kantoor van netto 17,6 m², geschikt voor 2/3 personen, voor € 423,06 all-in per maand. Deze prijs is gebaseerd op het netto vloeroppervlak en inclusief:

Daarnaast kunt u gebruik maken van het uitgebreide facultatieve dienstenpakket van BTC-Twente.

Huurcondities

Neem voor vragen over de mogelijkheden en beschikbare ruimte contact met ons op.