053 - 483 63 55

Nieuws

Onthulling solar-auto

Deze week heeft het Solar Team Twente hun nieuwe solar-auto onthuld, waarmee ze aankomende september de strijd aan gaan! Als trotse sponsor mochten wij deze onthulling bijwonen en wij wensen het Solar Team uiteraard heel veel succes met de verdere voorbereidingen!

Industrial Reality Hub 2019

Ook benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is in The Gallery? Afgelopen donderdag vond er een zeer geslaagde eerste editie plaats van het event 'Industrial Reality'.

INN’Twente – uitgave nummer 6

Op 7 januari j.l. is alweer het 6e nummer van het magazine INN"TWente gelanceerd. Als trotse partner van INN'Twente presenteren we hierbij de nieuwe uitgave.

Nieuwjaarsreceptie BTC-Twente en OvK

Save the Date! Op 9 januari 2019, zal onder het genot van een heerlijke lunch, de nieuwjaarsreceptie van BTC-Twente en de Ondernemersvereniging Kennispark plaatsvinden. Locatie: The Gallery Tijdstip: 12.00 tot 14.00 uur. Meer informatie volgt.

Vacature: Huismeester op oproepbasis

Op zoek naar een leuke (bij)baan? Wij zijn met spoed op zoek naar een huismeester op oproepbasis.

BTC-Twente: Het begin van iets moois

In april 2018 is gestart met de sloop van het voormalige hoofdkantoor van BTC Twente. Een bijzonder moment, want BTC Twente heeft als een van de eerste business incubators van Nederland een belangrijke basis gelegd voor de toplocatie die Kennispark nu is voor ondernemend talent en innovatie.

Save the Date – Kennispark Golfcup 20 september 2018!

Op 20 september a.s. organiseert de Ondernemersvereniging Kennispark de 3e editie van de Kennispark Golfcup. Locatie: Golfclub Driene. Tijdstip: Vanaf 14.00u. Voor meer informatie ga naar: https://www.ovkennispark.nl/

Nieuw adres BTC-Twente B.V.

Per 26 maart 2018 zijn de kantoren van BTC-Twente B.V. verhuisd naar het Capitool. Adres: Capitool 50, 7521 PL ENSCHEDE, T: 053-4836355 , E: info@btc-twente.nl

SwipeGuide wint Young Technology Award 2017

SwipeGuide is de winnaar van de Young Technology Award 2017. Willemijn Schneyder van SwipeGuide sleepte maandagavond 19 februari in de finale de prijs in de wacht met haar presentatie. De Young Technology Award is een prijs voor jonge, innovatieve techbedrijven uit Twente.