053 - 483 63 55

The Gallery

The Gallery is een 300 meter lang modern gebouw voor hightech, innovatie, kennisvalorisatie en innovatief ondernemerschap gelegen op de grens tussen het Business en Sciencepark en de Universiteit Twente . In het hart van het Kennispark, aan de Laan van Innovatie.

Naast kantoren, bedrijfsruimte en laboratoria zijn er ondernemersloketten aanwezig waar advies over financiering, communicatie, internationale business reizen en juridische zaken verkregen kan worden. Het gebouw beschikt over een receptie, parkeergarage en een prachtig restaurant en Grand Café.

Faciliteiten

In The Gallery is alles verenigd om uw onderneming tot een succes te maken:

  • Hardware: bedrijfsruimte die aan alle eisen voldoet en dus zowel representatief als efficiënt is;
  • Smartware: snelle en drempelloze toegang tot kennis, kapitaal en kunde;
  • Services: alle vormen van facilitaire dienstverlening die nodig zijn om een briljant idee of business concept te vertalen in een succesvolle onderneming.

Gevestigde bedrijven

Fotogalerij

Tarieven

In The Gallery kunnen technologische, innovatieve ondernemers gebruik maken van kantoren, bedrijfsruimtes en laboratoria. Daarnaast zijn er 8 ondernemersloketten (ondersteunende functies voor de huurders en bezoekers in the Gallery) en enkele bergruimtes beschikbaar voor de verhuur.

Huurtarieven gebaseerd op netto m² (NVO)

U heeft hier al een kantoor van netto 16,7 m², geschikt voor 2 personen, voor € 461,96 all-in per maand. Deze prijs is gebaseerd op het netto vloeroppervlak en inclusief:

Daarnaast kunt u gebruik maken van het uitgebreide facultatieve dienstenpakket van BTC-Twente.

Startersregeling

BTC-Twente biedt startende bedrijven in The Gallery de mogelijkheid om tegen een zeer scherp huurtarief kantoorruimte te betrekken. Gedurende maximaal drie jaar krijgen starters een flinke korting op de huur en servicekosten. Bekijk voor meer informatie en de voorwaarden onze startersregeling.

Huurcondities

Neem voor vragen over de mogelijkheden en beschikbare ruimte contact met ons op.